Restavracija kreativnih idej

 
 
 

Robert in Alenka Dovečar

Robert in Alenka Dovečar

Kaj vam naj rečem: vse je bilo pripravljeno tako kot sva pričakovala, oziroma še boljše. Hrana je bila zelo okusna, svatje so pohvalili raznolikost obrokov, sama postrežba je bila v redu. Natakarji so se res  trudili celo večer pa vse do jutra, tako da je bilo za vse in vsakega posebaj lepo poskrbljeno. Res smo bili vsi zadovoljni z vsem kar ste nam pripravili. Tudi catering doma je bil v redu organiziran in lepo pripravljen. Vam in vašemu osebju res hvala da ste nama z vašimi storitvami pripomogli k najinemu popolnemu dnevu.

 
 
 

Ela in Marjan Pergar

Ela in Marjan Pergar

"Ko sva določila datum poroke, je bila najina prva in edina izbira restavracija Pan. Veliko nama pomeni prvi vtis in morava povedati, da naju je v restavraciji Pan prvi vtis navdušil. Osebje je bilo pripravljeno poslušati najine ideje in jih z nama usklajevati. Jedilnik smo z lahkoto uskladili. Najbolj pa nama je bilo pomembno to, da so bili vedno na voljo ne glede na uro in dan. Misliva, da je za kvalitetno izvedbo poroke to ključnega pomena. Vedela sva, da bo ta najin dan v restavraciji Pan sanjski in res je bilo tako. Ko sva stopila v dvorano, je bilo kot v pravljici ki si jo potihem želi vsaka nevesta. Osebje je bilo celo večer in noč dobre volje, nasmejano. Pri hrani pa ne bi izgubljala besed, ker je bila čista 10-ka. Še enkrat bi se zahvalila celotnemu timu v restavraciji Pan - brez vas najin dan ne bi bil tako sanjski. Le tako naprej..." 
 
 

Mojca in Uroš Kline

Mojca in Uroš Kline

Poroka je enkraten in neponovljiv dogodek v življenju dveh zaljubljenih ljudi  in če je doživeta tako, kot ga znajo pripraviti v restavraciji Pan, ostane človeku res v lepem spominu.
Pripravo cateringa in poročne večerje za sto gostov sva zaupala restavraciji Pan. Bilo je tako, kot sva si lahko samo želela. Enkratno in neponovljivo. Za naju – sanjsko.
Postrežba odlična, hrana zelo dobra, osebje restavracije prijazno in ustrežljivo. Pa cena? Primerna temu, kar nudijo.
Hvaležna sva za lep dogodek, v restavraciji Pan se bova rada oglasila še večkrat. Toplo jo priporočava vsem, ki se pripravljate na kakšen pomemben dogodek.

 
 
 

Sabina in Tomaž Zorjan

Sabina in Tomaž Zorjan

Najino poročno slavje v Restavraciji Pan je bilo resnično sanjsko. Ko sva prvič stopila v prenovljeno dvorano, sva bila tako navdušena, da sva takoj rezervirala termin. Gospod Veselič in Pignar sta se nama osebno posvetila in s svojo strokovnostjo in izkušnjami omogočila nepozaben in odlično izpeljan dogodek. Dvorana nas je prav vse navdušila s čarobnim in izredno sodobnim ambientom, ki s svojimi barvami, motiviko in elegantnimi linijami prostor povzdigne na visok nivo. Celotni paket pa sta odlikovala tudi prvovrstna kulinarična ponudba ter prijazno in ustrežljivo osebje.  Hrana je bila izredno okusna, raznolika in elegantno pripravljena. Meni  iz kuhinje pod okriljem kuharskega mojstra Vlada Pignarja je zadovoljil še tako zahtevne brbončice. Restavracija Pan ponuja veliko več kot le povprečno klasiko in to za primerno ceno, zato se bova tudi z veseljem vračala. Iskrena hvala!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.