Restavracija kreativnih idej

 
 
 

TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV

Danes je osnovno znanje družabnih plesov del splošne razgledanosti, zato si ne dovolite priti v neroden položaj ob povabilu na ples.

V repertoar družabnih plesov spadajo: standardni plesi (blues, angleški ali počasni valček, dunajski ali hitri valček, foxtrot, tango, slowfox, polka), latinskoameriški plesi (cha-cha-cha, rumba, samba, salsa, mambo) in swing plesi (disco swing, hustle, jive).  Vsaka stopnja traja dva meseca (osem vaj) in poteka enkrat tedensko po dve šolski uri.  Obisk prve vaje je brezplačen in če menite, da vas nismo dovolj naučili vam brez vprašanj vrnemo tečajnino. 

Plesno znanje z učitelji plesa iz plesne šole Salsero boste v restavraciji Pan Kidričevo pridobivali po naslednjih zahtevnostnih tečajih oz. stopnjah:

- začetni tečaj (1. stopnja),  se prične v sredo 03. Oktobra 2012 ob 19 uri
   (nadalje vsako sredo ob 19 uri)

- nadaljevalni tečaj (3. - 6. stopnja),

- izpopolnjevalni tečaj (7. - 8. stopnja),  se prične v sredo 26. Septembra 2012 od 21:30 - 22 ure.
     
(nadalje vsako sredo ob 20:30 uri)

- klubski tečaj (13. - ... stopnja).

Plesne vaje potekajo v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju in zagotavljamo vam, da vam bo učenje plesnih korakov in pridobivanje novega znanja v izziv in užitek.  Ob plesnih večerih pripravimo v restavraciji Pan tudi večere ples in vino z degustacijami slovenskih vinarjev, ob  novem letu in zaključku plesnih tečajev pa pripravimo za naše plesalce kulinarična razvajanja.

 

V plesni sezoni 2012 / 2013 bodo od septembra 2012 plesni večeri potekali ob sredah.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.