Restavracija kreativnih idej

 
 
 

Poroka v restavraciji Pan

Poroka v restavraciji Pan

Nežne misli, sonce v srcu, veliki načrti in še tako veliko lepih misli lahko opiše poseben dan, dan ko je za marsikaterega najpomembnejši dan v življenju. Poroka je poseben dan in velik za dve duši, ki sta edinstveni, neprimerljivi in posebni. To je pomemben korak v življenju zato naj ostane v spominu mladoporočencev in povabljenih. V želji da bo poročni dan ostal res takšen, v restavraciji Pan Kidričevo poskrbimo za celostno organizacijo poroke, za sam dan dogodka pa v prijetnem okolju pred restavracijo in prenovljeni dvorani restavracije Pan pripravimo prijeten ambient z noto domačnosti, sodelavci restavracije pa s prijaznostjo in izvrstno postrežbo ter odlično kulinariko razvajajo mladoporočenca in povabljene svate.

Za poročno slavje imamo pripravljene predloge poročnih menijev, mladoporočencem pa lahko po njihovih željah in predlogih pomagamo tudi s sestavo lastnega menija. Sodobno opremljena dvorana in sprejemna avla restavracije Pan zraven prijetnega ambienta ponuja tudi dobro multimedijsko opremljenost (dvoransko prostorsko ozvočenje, scensko razsvetljavo dvorane in odra, video projekcijo na veliki screen, LED razvetljavo in ostalo razsvetljavo z indirektno svetlobo) Dvorana ima centralno klimatizacijo in prezračevanje.

Za poročno slavje Vam svetujemo še z idejami glede: Izbire ansambla in animatorjev, priprave sedežnega reda gostov, vabil in zahval, konfetov in priponk, poročnih dodatkov, okrasitve dvorane z baloni, okrasitve s cvetjem in aranžmaji za celostno podobo ambienta, priprava in izdelava panoja za poročni meni in sedežni red gostov, priprave aperitiva ob prihodu gostov v restavracijo, odpiranje penine s sabljo, priprave drobnega sladkega peciva (pecivo lahko dostavi naročnik, restavracija pripravi ), sadnega bifeja in skulpture iz sadja (sadje lahko dostavi naročnik, ), čokoladne fontane (bela ali rjava čokolada), poročne torte, cateringa na domu mladoporočencev ob začetku poročnega dne, fotografiranja in snemanja poroke, izbire napitkov in vina za poročno slavje (pijače lahko dostavi naročnik, restavracija streže). Za vse ostale drobne skrbi in opomnike si skupaj pomagamo z brošuro »Poročni planer«, ki Vam jo podarimo na prvem razgovoru z Vami.

Čeprav ne boste vedeli natanko zakaj se pri nas tako dobro počutite, se spomnite da najlepše stvari vedno nosijo v sebi delček skrivnostne čarobnosti. Med opazovanjem malih stvari in detajlov boste začutili, da jih je nekdo res pripravil in delal s srcem. Dovolite da se vas ta čarobnost dotakne. Navdušeni boste ko jo boste začutili in tedaj se boste vedno znova vračali, tako kot že mnogi pred vami.

V restavraciji Pan smo ponosni, da nam bo to leto 20 parov zaupalo pripravo poročnega slavja in smo lahko del njihovega poročnega dne.

Za rezervacijo termina poroke nas prosim kontaktirajte preko spletnega obrazca: REZERVACIJA

(navedite planiran datum poroke in planirano število gostov)

Odgovor z Vaša vprašanja, oziroma potrditev Vam bomo sporočili nemudoma preko Veše e-pošte ali telefona. Istočasno Vas povabimo na kavo v restavracijo Pan, kjer bomo skupaj pripravili ponudbo z vsemi Vašimi željami in predlogi.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.