Restavracija kreativnih idej

 
 
 

SKUPAJ ZMOREMO SKORAJ VSE

je slogan skupine Talum in z njim povezanega podjetja Vital d.o.o, restavracije Pan

Naša skupna vez so vrednote (odprtost in sodelovanje, ustvarjalnost in podjetnost, skrbnost in odgovornost, znanje in odličnost, vztrajnost in zavzetost), ki jih cenimo, spoštujemo in živimo. Pri svojem delu sledimo smernicam in trendom ki jih pričakujejo naši gostje. Želimo ostati v družbi najboljših.

POSLANSTVO PODJETJA
Pripravljamo naravno pripravljene tople obroke hrane za zaposlene v skupini Talum. Organiziramo prireditve in pripravimo gostinske storitve na družabnih srečanjih in poslovnih prireditvah v restavraciji Pan. Na lokacijah izven restavracije Pan Kidričevo pripravimo catering za skupine do 1.000 gostov.


VIZIJA PODJETJA DO 2015
Postati najuspešnejša restavracija za prireditve v širši Ptujski regiji. Uspeh za nas pomeni: stalni razvoj kadrov v podjetju ter finančni uspeh podjetja z donosom min 7 odstotkov na dohodke in min 5 odstotkov letno rast prodaje, zadovoljstvo in zavzetost zaposlenih z vzajemnim spoštovanjem, timskim delom in s predanostjo kakovosti priprave hrane in strežbe. Vodilo je ostati prepoznavni  po ponujanju »udobnosti« za gosta.


Vlado Pignar, d
irektor

___________________________________________________________

 

5 OSNOVNIH STEBROV DEJAVNOSTI PODJETJA VITAL d.o.o.

 • dnevna priprava 6 različnih vrst malic (topla, dietna, sadna, solatno zelenjavni krožnik, mobilna, osvežilna) za skupino Talum in povezana podjetja (dnevno pripravimo in razdelimo ~ 800 malic)
 • priprava družabnih srečanj kot so družinska praznovanja : krsti, birme, obletnice, abrahami ... ; poroke, maturantski plesi, valete, gala in družabni plesi, gledališke predstave in koncerti, plesni večeri in plesni tečaji, izletniški in romarski turizem - pogostitev za večje skupine)
 • poslovna srečanja kot so seminarji, izobraževanja, konferece, srečanja poslovnih partnerjev
 • restavracijska ponudba z dnevnimi meniji malic (topla, dietna, malica hiše, tedenska malica, solatno zelenjavni krožnik) in dnevnimi kosili, tematska nedeljska kosila, alacard ponudba in dnevne osvežitve z osvežilnimi napitki in sladicami v točilnici in letni terasi restavracije Pan
 • catering ponudba s celostno pripravo in podobo dogodka pri naročniku. Pripravimo Vam clasično izvedbo, slow food ali finger food varianto
 
 

 • Družabna srečanja

  S celovito ponudbo, vam bomo postregli s skrbno pripravljenimi kulinaričnimi dobrotami in izbranimi vini iz naše ponudbe.
   
 • Poslovna srečanja

  Za vas pripravimo poslovni dogodek!
   
 • Restavracija

  ...kraj doživetij, kjer je mesto za srečanje s prijatelji, mesto za smeh in razmišljanje o prihodnosti.
   
 • Catering

  Ko mi pridemo k vam in se lahko popolnoma posvetite vašim gostom in namenu dogodka.
   
 
 
 
 

KLJUČNI STRATEŠKI CILJI

KLJUČNI STRATEŠKI CILJI PO ŠTIRIH RAVNEH SISTEMA URAVNOTEŽENIH KAZALNIKOV

Finančni vidik : Donosnost, Rast dodane vrednosti na zaposlenega, Rast prihodkov

Tržni vidik oziroma vidik strank : Partnerski odnosi s kupci in dobavitelji, Prepoznavna blagovna znamka, Zadovoljne (navdušene) stranke, ki se vračajo, Dober odnos in sodelovanje z lokalnim okoljem, Posamezni program storitev v podjetju lahko predstavlja max. 35% prihodkov znotraj podjetja (zmanjšati tržno tveganje…)

Vidik notranjih procesov : Stroškovna učinkovitost, Inovativnost na vseh ravneh, Učinkovita procesna organiziranost (vitka organizacija), Optimalna zasedenost kapacitet, Timsko delo in mreženje, Vpletenost v oblikovanje celostne storitve ki jo ponujamo kupcu (gostu / stranki / odjemalcu …)

Vidik učenja in razvoja (zaposleni) : Kompetentni zaposleni na vseh ravneh (primerno znanje, veščine, stališča, vrednote posameznikov), Zavzeti zaposleni, Visoka raven podjetnosti in inovativnosti, Mobilni zaposleni, Učinkovito komuniciranje, Variabilno nagrajevanje za uspešno opravljeno delo

 
 
 

Lokacija

Google map
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.