V zbrani "knjigi" - jedilnem listu in vinski karti so predstavljene
- priporočene jedi restavracije Pan
- penine in vina ki jih ponujamo k izbranim jedem
(dodana pa je tudi spremna beseda o vinih in vinskih pokrajinah iz naše okolice
Za praznovanje posebnih priložnosti se boste dogovorili z našim prijaznim osebjem v strežbi, v naši kuhinji pa bodo mojstri kuhanja poskrbeli za dobre okuse. Pri predhodni najavi skupin menije prilagodimo Vašim predlogo in željam.
PRIMER DOGOVORJENEGA MENIJA ZA SLOW FOOD
Sprejem gostov ~ 12:15 - 12:45
Pokušina penin, medica , naravni pomarančni sok,)
Hladna predjed ~ 12:45
Telečja pena v pršutovem ovoju s pistacijami
Piščančji koktajl z grozdjem
Čičerikin žličnik z mandeljni in korenčkovim oljem
Juhe ~ 13:15
Legirana bučkina juha
Paradižnikova kremna juha s kozicami
Goveja juha z rezanci
Topla predjed ~ 13:45
Mariniran pečen losos file na dušeni ribani kaši z zelenjavo
Glavna jed porcijsko ~ 14:30
Ocvrti piščančji tulipan s parmezanom
Svinjski medaljon z mlado špinačo
Telečja mrežna pečenka z mladim sirom
Pečen krompir z rožmarinom
Gobov kipnik
Ocvrti brstični ohrovt
Tris pernatih solat
Slasten kos torte