Plesni večeri v veliki dvorani restavracije Pan Kidričevo

Plesni večeri v veliki dvorani restavracije Pan Kidričevo

16.09.13

Za vse ljubitelje plesa in dobre volje vsak teden ob sredah od 19 do 22 ure plesni večeri & druženje ob plesni glasbi v restavraciji Pan Kidričevo

- začetna stopnja - nadaljevalna od 19.00-20.30.      
- izpopolnjevalna stopnja, vsako sredo od  20.30-22.00


Danes je znanje družabnih plesov del splošne razgledanosti, zato si ne dovolite priti v neroden položaj ob povabilu na ples.

V repertoarju družabnih plesov plešemo standardne plese (blues, angleški ali počasni valček, dunajski ali hitri valček, foxtrot, tango, slowfox, polka), ter latinskoameriške plese (cha-cha-cha, rumba, samba, salsa, mambo) in swing plesi (disco swing, hustle, jive). 

Vsaki sklop plesnih vaj traja dva meseca (osem vaj) in poteka enkrat tedensko po dve šolski uri.  Obisk prve vaje je brezplačen in če menite, da vas nismo dovolj naučili vam brez vprašanj vrnemo tečajnino.

Plesno znanje z učitelji plesa iz plesne šole Salsero boste v restavraciji Pan Kidričevo pridobivali po zahtevnostnih tečajih oz. stopnjah:

Plesni večeri potekajo v sproščenem, veselem in pozitivnem vzdušju in zagotavljamo vam, da vam bo učenje plesnih korakov in pridobivanje novega znanja v izziv in užitek. 

Ob plesnih večerih v restavraciji Pan pripravimo tudi tematske večere "ples in vino" z degustacijami slovenskih vinarjev, ob  novem letu in zaključku plesne sezone pripravimo za naše plesalce kulinarična razvajanja.

 

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.